Предложение D2 ArmyRanks и СМС Системата

Имате предложение как да подобрим сайта или сървърите ? Подскажете ни.
Потребителски аватар
Belgium psycho ZMBB
Потребител

Мнения: 4

Регистриран: 08 яну 13:12

Никнейм: psychopath.

Точки: 0

Получени благодарности: 1 път

Предложение D2 ArmyRanks и СМС Системата

Мнение от psycho ZMBB » 18 мар 22:33

1.Предлагам ако има някаква възможност да бъде оптимизирана играта от към отборите. Доста често се случва играта да бъде Неравностойна и да се играе пример: 8-10 реални играча срещу още 3-5 реални играча и още толкова ботове. Това напълно отказва по-слабия отбор да натиска и така сървъра губи играчи. Отделно ботовете допринасят играта да бъде още по Неравностойна, като някои може да влиза в по-слабите часове и буквално да фарми ботове и да вдига Ранк.

2.Предлагам да бъде преразгледана Ранк системата, като става въпрос за кръвта която тя дава. Направи ми впечатление, че плъгина дава доста кръв а именно до 150, това лично според мен е много и когато влезе нов играч в сървъра, той буквално няма да има почти никакъв стимул да играе в сървъра понеже ти набиваш нормалните 100-120 кръв на някого и той просто не умира, защото видиш ли е играл няколко седмици дори и повече или пък защото е влизал, както в първото предложение споменах да фарми ботове в слабите часове на сървъра. Така или иначе играта е доста морално остаряла, няма хора които да я играят. Лично според мен губите една част от възможните играчи, като както казах те ще се демотивират понеже играят срещу Неравностойни противници с доста повече кръв и ще потърсят друго място за игра.

3.Предлагам също така да погледнете /mute плъгина понеже забелязах, че като цяло не работи. Имаше играчи които обиждаха и се опитвах да ги мутна чрез него поне аз да не виждам нещата които пишат, отразява съобщение в чата, но не прави нищо продължавам да виждам какво пише играча.

Лично според мен поради горе описаните 1 и 2 предложения, губите една част от потенциалните играчи :)

3.Също така предлагам да поработите над VIP Екстри страницата в уеб сайта, понеже няма реално директна смс системата чрез която играч може да си закупи Вип права. Влязох вътре разгледах реших, че ще изпратя смс за вип и то се оказа, че трябва да пиша на админ да ми даде номер и текст евентуално след това права, по това предложение също изпускате потенциални клиенти за вип системата, понеже все пак има и емоционални покупки, ако аз сега искам да купя след пет часа може да не искам.
Следните потребители благодариха на автора psycho ZMBB за мнението:
Samoleta Прим.
Рейтинг: 16.67%

  • Similar Topics
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Предложения”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост