2. Вашият никнейм : r3flex
3. За кой сървър се кандидатирате ? :[D2 Respawn] ONESTRIKE.EU # ArmyRanks където имате нужда
4. На колко години сте ? :почти 27
5. От кой град сте ? :Бургас /жк. Меден рудник
6. От колко време играете CS 1.6 ? :ЦС. 12 години,но със прекъсване
7. От колко време играете в нашите сървъри ? : Няма да ви излъжа вчера намерих вашата верига,не изпълнявам изискванията но ще видите ще се докажа със каквото мога ще помагам.
8. Защо искате да сте Администратор при нас ? : Защото това е една доста добра верига и искам да играя тук и да съм полезен

9. Как трябва да се държи един Админ в сървъра ? : :Преди всичко да спазва правилата.
10. Как ще спомогнете за развитието на сървъра ? :Ще ги поканя моите приятели със сигурност.
11. Имате ли предишен опит като админ ? :Да,имам преди бях админ във uctt.info ,Brutal cs , Amnesia cs, Csmegagaming, Hds.bg и още много във безизвестни сървъри
12. Skype/Discord/Facebook за обратна връзка : [Линковете се виждат само от регистрирани потребители]
Благодаря ви за отделеното време !Поздрави към целия екип на http://www.onestrike.eu/forum/
Пп Здр те колеги , понеже ме нямаше от дълго време, сега се върнах и искам да се забавлявам. Имам много свободно време за игра,много ми допада веригата играчите са супер и искам да подпомогна за развитието на веригата.. И съм готов да помагам с каквото мога, със SmS всеки месец мога да рекламирам винаги ще помагам за развитието на сървъра. Живи и здрави, Поздрави Хюсеин